E-Sports akademiet er pr. 8. august 2021 nedlagt og denne hjemmeside lukkes snart ned.

Hvad?

Vores mål er at have et esport akademihold, hvor fremtidens bedste esports spillere kan blive trænet af de bedste ecoaches og samtidig tage en ungdomsuddannelse.
Både elever på STX og HF kan gå på akademiholdet, altså går esport akademiet på tværs af STX studieretninger, HF-linjer og klassetrin.

Hvordan?

Du vil to dage om ugen modtage træning efter normal undervisning. Det kan være gaming træning, fysisk træning, sundhed eller mentaltræning.
Derudover aftaler dit hold eller coaches også hjemmetræning. Altså er det både hårdt og spændende at gå på Esport akademiholdet.

Læs mere om akademiet i vores FAQ.

Hvorfor?

Elite esportslinjen på KPG er for dig, der er ekstra ambitiøs esportsudøver indenfor CS:GO, FIFA & LOL og som stadig ønsker en studentereksamen.
Dermed sikrer du dig adgang til videregående uddannelser, arbejder med esport-branchen samtidig med, at du kan forfølge drømmen om at leve af dit talent.

Kunne du tænke dig at starte på e-sports akademiet?
Mange tak for din tilmelding. Vi vender tilbage hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Teamet

Alexander Nielsen

CS:GO coach, fysisk træner og mentalcoach

Alexander har spillet CSGO i rigtig mange år. Han har længe været fremme på det semi professionelle niveau, og vil bruge sin viden og erfaring fra sit eget hold til at coache eleverne på akademiet.

Sine Holmstrup

Sundhedscoach

Sine har en kandidat i human ernæring og er ansvarlig for at undervise eleverne om både kostvaner og gode sundhedsvaner. Du kan læse mere om Sine på hendes hjemmeside http://sineguntveit.dk/.

Marc Bøgevang

CS:GO Manager

Marc er manager for CS:GO holdet. Han har selv spillet i mange år, og har blandt andet spillet med KPG holdet i 1. Division. Med hans høje individuelle niveau, kan han gå ind og hjælpe eleverne med en god en til en undervisning, og supplere til den holdmæssige træning.

KPG e-sport deltager i turneringer

KPG Knæk-cancer
Highlights fra turneringer

Samarbejdspartnere

Atlando Esports har fokus på at udvikle esport i Danmark. Her arbejder esportsorganisationen primært med CS:GO og League of Legends. Hos KPG er samarbejdet med Atlando Esports fokuseret på talentudvikling, uddannelse og events. Her varetager Atlando CS:GO afdelingen. Atlando Esports har den tro, at esport kan ændre verden og mennesket via gaming. Til dagligt har de base i København og Greve.
Læs mere om Atlando Esports på www.atlando.eu

Sponsor

I 2012 blev Cirebo Cosmetics etableret på det danske marked som leverandør af uddannelse og professionelle mærkevareprodukter.  Vi samarbejder med – Læger, Sygeplejersker, Kosmetologer, frisører og fodplejere både i Danmark og Sverige. Cirebo Cosmetics er sponsor for KPGs esportshold og støtter bl.a. deltagelse i turneringer etc.

Tilmeld dig her