Brobygning

Interesseret i en samtale omkring optagelse?
Tilmeld dig her

Brobygning
På Københavns Private Gymnasium (KPG) tilbyder vi et brobygningsforløb for elever, der gerne vil prøve en række fag fra STX og HF i ugerne 43 til 49.

Forløbet er primært tilrettelagt for 9. og 10. klasses elever, men også 8. klasser er velkomne.

Som et ekstra tiltag vil nuværende elever i hver pause koble sig på brobygningseleverne og vise dem skolen fra en mere elevorienteret vinkel, hvis de har lyst. Dette gør vi for at understrege, hvordan vi som et lille gymnasium har et stort fokus på elevtrivsel og det at skabe et trygt og velkomment læringsmiljø, hvor den enkelte elev ikke bliver glemt.

Hvem er vi?
Københavns Private Gymnasium er et privat gymnasium med STX og HF, placeret i hjertet af Østerbro, kun 5 minutters gang fra Nordhavn station.
Vi er kendt for vores høje faglige løfteevne og store fokus på karrierelæring. Da vi er et lille gymnasium, har vi et stort fokus på at skabe nærvær og tillid mellem lærere og elever. Dette kan du læse mere om på vores hjemmeside under fanen studielivet på KPG.  

Adresse og transport:
Gymnasiets adresse er Præstøgade 17, 2100 København Ø. Nærmeste S-tog station er Nordhavn station, der ligger en 5 minutters gåtur fra gymnasiet.  

Praktiske oplysninger:
Eleverne skal medbringe: en computer, skriveredskaber (blyant eller kuglepen) og vinkelmåler. Frokost kan købes i lokalområdet eller medbringes.

OBS:
På gymnasiet har vi en corona beredskabsplan, som brobygningselever selvfølgelig skal følge. Læs mere om den på vores hjemmeside: https://www.kpgym.dk/covid/covid-ny. Vi tager dermed også forbehold for, at arrangementet kan aflyses pga. corona.

Tilmelding:
Man kan tilmelde sig brobygning ved at udfylde nedenstående formular eller skrive personligt til optagelseskoordinator Mustafa Cevdet Bagci på mu@kpg.dk. For hele klasser finder vi gerne alternative datoer.

Tilmeldingsfrist er fredag d. 15. oktober 2021 (sidste dag inden efterårsferien). Hvis ikke der mindst er 10 tilmeldte til en dato, så vil vi tilbyde en alternativ dato i stedet. 

Her er et eksempel på det skema som eleverne vil møde på brobygningen. Der tages forbehold for at fagene eller rækkefølgen kan ændre sig.  


Formular til tilmelding af brobygning:
NB: Uge 49 er optaget.

Mange tak for din tilmelding. Vi vender tilbage hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.