Brobygning

Interesseret i en samtale omkring optagelse?
Tilmeld dig her

Brobygning er aflyst pga. corona i skoleåret 2020/2021!

På Københavns Private Gymnasium (KPG) tilbyder vi et brobygningsforløb for elever, der gerne vil prøve en række fag fra STX og HF i ugerne 44 til 49.

Forløbet er primært tilrettelagt for 9. og 10. klasses elever, men også 8. klasser er velkomne.

For esport interesserede vil det også være muligt, efter afslutningen på undervisningen, at blive hængende og prøve kræfter med vores esport akademi indenfor spillene CS:GO. Som et ekstra tiltag vil nuværende elever i hver pause koble sig på brobygningseleverne og vise dem skolen fra en mere elevorienteret vinkel. Dette gør vi for at understrege, hvordan vi som et lille gymnasium har et stort fokus på elevtrivsel og det at skabe et trygt og velkomment læringsmiljø, hvor den enkelte elev ikke bliver glemt.

Hvem er vi?
Københavns Private Gymnasium er et privat gymnasium med STX og HF, placeret i hjertet af Østerbro, kun 5 minutters gang fra Nordhavn station.
Vi er kendt for vores høje faglige løfteevne og vores esport akademi (i CS:GO). Da vi er et lille gymnasium, har vi et stort fokus på at skabe nærvær og tillid mellem lærere og elever. Dette kan du læse mere om på vores hjemmeside under fanen studieliv.  

På Københavns Private Gymnasium (KPG) udbyder vi i et brobygningsforløb henvendt til esport interesserede elever. Forløbet er primært tilrettelagt for 9. og 10. klasses elever, men 8. klasser har også tidligere med succes afprøvet det.

Adresse og transport:
Gymnasiets adresse er Præstøgade 17, 2100 København Ø. Nærmeste S-tog station er Nordhavn station, der ligger en 5 minutters gåtur fra gymnasiet.  

Praktiske oplysninger:
Eleverne skal medbringe: en computer, skriveredskaber (blyant eller kuglepen) og vinkelmåler. Frokost kan købes på skolen, i lokalområdet eller medbringes.

OBS:
På gymnasiet har vi en corona beredskabsplan, som brobygningselever selvfølgelig skal følge. Læs mere om den på vores hjemmeside: https://kpgym.dk/coronavirus/. Vi tager dermed også forbehold for, at arrangementet kan aflyses pga. corona.

Tilmelding som klasse:

Man tilmelder sig brobygning, ved at skrive til jeli@kpgym.dk og aftale nærmere.
Her bedes man oplyse, hvilken to ugedage man ønsker at komme forbi. Det er først til mølle princip mht. tilmelding.

Tilmeldingsfrister fredag d. 16. oktober 2020 (sidste dag inden efterårsferien).
Her er et eksempel på det skema som eleverne vil møde på brobygningen. Der tages forbehold for at fagene eller rækkefølgen kan ændre sig.