Åbent hus samtaler

Hvornår?

En åbent hus samtale varer ca. 20 min. og afholdes efter aftale.

For at booke tid til en samtale, bedes man skrive en mail med et ønske om dato og tidspunkt til koordinator for optagelse Jesper Lillelund:jeli@kpgym.dk eller ringe/sende en sms til 20723391.
Hvordan?

Til åbent hus samtalen vil forældre og elever få en præsentation af skolen,  uddybning af skolens pædagogiske strategi og mulighed for at stille spørgsmål. Selve optagelsesprocessen vil man også kunne få vejledning til.

Åbent hus samtalen kan enten afholdes fysisk på skolen eller virtuelt (vi har gode erfaringer fra corona). En virtuel åbent hus samtale vil sige, at samtalen afholdes over et videolink (enten google meet eller zoom).

Hvad?

På Københavns Private Gymnasium afprøver vi et nyt koncept, hvor vi i stedet for en infoaften, afholder en personlig og individuel åbent hus samtale. Dette gør vi, da vi som privat gymnasium vil tilbyde en mere personlig samtale, hvor vi har mere tid til den enkelte ansøger.
Virtuel rundvisning

Under sidste nedlukning kunne man ikke fysisk besøge gymnasiet, så derfor lavede vi en lille rundvisning på gymnasiet, som du kan nyde hjemmefra. Se vores video på YouTube.