Elite esport HF

KØBENHAVNS PRIVATE GYMNASIUM

Elite esport HF


HVAD

HF Elite esport på Københavns Private Gymnasium er Danmarks bedste esports Akademi. Du får en HF-uddannelse som inddrager computerspil og IT i undervisningen, og du får støtte til at videreudvikle dit gamingtalent. Du kommer til sportsevents, LAN-parties og konkurrencer, og du bliver tilknyttet en esportscoach, som støtter talentudvikling. Her kan du se en oversigt over HF linjer til hjemmeside – esportfagene på HF Elite esport.

HVORDAN

På vores HF-linje Elite esport træner du intensiv esport sammen med andre talenter. Samtidig tager du en hel HF-eksamen. Vi optager kun de største talenter. Det betyder at dine evner hver dag udfordres og udvikles med professionel coaching.

HVORFOR

Elite esportslinjen på KPG HF er for dig, der er ekstra ambitiøs esportsudøver indenfor CS:GO, men som stadig ønsker en studentereksamen.
Med en elite esports HF sikrer du dig adgang til videregående uddannelser, arbejder med esport-branchen samtidig med, at du kan forfølge drømmen om at leve af dit talent.

GAMIFICERING AF HF

Forfølg dit talent!

I august 2017 starter Københavns Private Gymnasium en helt ny HF linje: HF elite esport! Med HF elite esport; får du en kompetencegivende HF, som giver adgang til videregående uddannelse, samtidig med at du udvikler dig som gamer.

Bliv en god gamer!

En god gamer kræver mestring af discipliner som f.eks. overblik, planlægning, koncentration, samarbejde og kommunikation. Kompetencer, som også er i spil, når du tager en HF-uddannelse på KPG.

CS:GO i alle fag!

På KPG inddrages CS:GO som et element i undervisningen, så kernestof i fagene bliver gjort mere interessant og lettere at forstå. Vi kalder det at gamificere undervisningen. Kort sagt så tilsætter vi spilelementer til fag, der ikke er spilorienterede. På KPG indgår gamificering i de fleste fag i større eller mindre omfang.

FACILITETER

Træning og kost

At dyrke esport på professionelt niveau kræver også fysisk træning og sund kost – ellers kan man ikke holde til at sidde og spille længe ad gangen, være skarp i hovedet og have hurtige reaktionsevner. På Københavns Private Gymnasium stiller vi derfor high-end spillefaciliteter til rådighed for dig som elite esportsudøver.

Vi har også fantastiske muligheder for fysisk træning, sund ernæring og træning med professionelle spillere og tidligere coaches fra Team Dignitas, der hjælper dig med at udvikle dine evner inden for esport.

Esportscenter

Ud over den skemalagte esportstræning, der finder sted flere gange om ugen, kan du træne esport hver dag efter skole – og i weekender – i vores esportscenter, hvor KPG arrangerer turneringer med og mod andre talenter. 

UDDANNELSE

Med en HF eksamen er du godt rustet til at søge og gennemføre en erhvervsakademi og professionsba-cheloruddannelse. Du kan også opnå adgang til universitetet via særlige fagpakker på KPG med forhøjet timetal eller via en faglig overbygning på op til seks måneder i forlængelse af din toårige hf.

PROFESSIONEL

Som fuldtids-professionel gamer kan du leve godt af din hobby; CS:GO. Hvis du har talentet, og arbejder hårdt, såvel med HF-fagene som med esporten, tilbyder Københavns Private Gymnasium således muligheden for, at du kan blive blandt de bedste i verden.

Ansøgning om at komme ind på esportslinjen, foregår via optagelse.dk fra januar 2017 – Efter ansøgning vil du modtage yderligere information vedr. optagelseskrav mm. 


På elite esportslinjen optager vi de største talenter. KPG har valgt at begrænse antallet af elever.

Er du interesseret i at opnå en plads på Danmarks mest ambitiøse talentakademi for esport HF-elever, bedes du allerede nu sende en motiveret ansøgning.

I din ansøgning bedes du fortælle om din erfaringer og ambitioner med CS:GO. KPG’s ecoach, Steffen ”3k2” Markussen, vil løbende holde optagelsessamtaler. Send venligst din motiveret ansøgning.

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt os.

 

Motiveret ansøgning

steffenmarkussen@kpgym.dk

Navn:*
E-mail:*
Tlf:
Esport linje*
Gamer nick:
Steamlink (CS:GO):
Send en motiveret ansøgning :*
Opload et dokument her:
Verifikation:

Navn:*
E-mail:*
Tlf. nummer:*
Ønsket linje:*
Udvidet Fagpakke*
Andet:
Upload et dokument her: