Lokalavisen Østerbro Avis skriver i dag om Københavns Private Gymnasium.

I artiklen beskriver to nuværende elever, hvorfor de kan lide at gå på skolen. Irem Ceran, som går i 2.g, fortæller, at hun tidligere gik på et andet gymnasium, hvor hun ikke følte sig tilpas. »Jeg gik på et andet gymnasium et godt stykke væk, men der kunne jeg ikke være, den jeg er. Så tog jeg chancen og skiftede hertil, og fra dag 1 følte jeg mig hjemme,« fortæller Irem Ceran til Østerbro Avis.

Østerbro Avis har også interviewet to lærere fra skolen. De to lærere, Jesper Lillelund og Henrik Selch, sidder i skolens styregruppe for HF.

Jesper Lillelund, historie- og samfundsfagslærer, fortæller at skolen spiller en vigtig rolle for at få elever fra gymnasiefremmede familier til at få studentereksamen:

»Målet er at give dem en chance, som måske ikke får en chance andre steder,« siger Jesper Lillelund.

KPG’s kommende HF-elite esportslinje bliver også omtalt i artiklerne i Østerbro Avis. Henrik Selch, samfundsfags- og psykologilærer, forklarer til avisen, at linjen er målrettet unge mennesker, som i forvejen dyrker esport på  højt niveau.