ELITE ESPORT


HVAD

Vores mål er at have et esport akademihold, hvor fremtidens bedste esports spillere kan blive trænet af de bedste ecoaches og samtidig tage en ungdomsuddannelse.

Både elever på STX og HF kan gå på akademiholdet, altså går esport akademiet på tværs af STX studieretninger, HF-linjer og klassetrin.

HVORDAN

Du vil tre dage om ugen modtage træning efter normal undervisning. To af gangene er gaming træning, mens den tredje enten er fysisk træning, sundhed eller mentaltræning.

Derudover aftaler dit hold eller coaches også hjemmetræning. Altså er det både hårdt og spændende at gå på Esport akademiholdet.

HVORFOR

Elite esportslinjen på KPG er for dig, der er ekstra ambitiøs esportsudøver indenfor CS:GO og FIFA, men som stadig ønsker en studentereksamen.

Dermed sikrer du dig adgang til videregående uddannelser, arbejder med esport-branchen samtidig med, at du kan forfølge drømmen om at leve af dit talent.

Ansøgning om at komme ind på esportslinjen, foregår via optagelse.dk fra januar 2019 - Efter ansøgning vil du modtage yderligere information vedr. optagelseskrav mm. 

ANSØG NU

På elite esportslinjen optager vi de største talenter. KPG har valgt at begrænse antallet af elever.

Er du interesseret i at opnå en plads på Danmarks mest ambitiøse talentakademi for esport elever, bedes du allerede nu sende en motiveret ansøgning.

I din ansøgning bedes du fortælle om din erfaringer og ambitioner med CS:GO eller FIFA. KPG's CS:GO ecoach, Magnus "Jokeren" Barthel, og FIFA ecoaches, Hassan Al-Saraf og Mohamad Al-Bacha, vil løbende holde optagelsessamtaler. Send venligst din motiveret ansøgning.

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt os.

 

 

MOTIVERET ANSØGNING

Navn:*
E-mail:*
Tlf:
Esport linje*
Gamer nick:
Steamlink (CS:GO):
Send en motiveret ansøgning :*
Opload et dokument her:
Verifikation:

 

FAQ

Få svar til oftest stillede spørgsmål ved at klikke her.

TEAMET


Magnus Barthel

CS:GO coach

Magnus er tidligere professionel gamer og var det i næsten 10 år. Magnus har rejst verden rundt og levet af sin store passion som gamer og er nu nået til det punkt, hvor han gerne vil lære alle sine erfaringer fra sig. Magnus’ gamernavn er ”jokeren”.

Alexander Nielsen

CS:GO coach

Alexander er top 10 spiller i Danmark og fungerer lige nu som ingame leader på holdet Great Danes. Han har længe været fremme på det semi professionelle niveau, og vil bruge sin viden og erfaring fra sit eget hold til at coache eleverne på akademiet.

Mohamad Al-Bacha

FIFA coach

Mohamad Al-Bacha er et af de største navne på den globale FIFA scene. Mohamad vandt i 2016 verdensmesterskabet i FIFA i New York. Mohamad er på nuværende tidspunkt professionel FIFA-spiller hos den London baserede organisation Team Ares.
Mohamad har med sin VM erfaring og erfaring som professionel en masse viden og teknikker, som han kan give videre til næste generations stjerner. Mohamads gamernavn er “Al-Bacha”.

Hassan Al-Saraf

FIFA coach

Hassan Al-Saraf er et af de største navne på den danske FIFA-scene, hvad angår professionelle spillere og youtubere. Hassan var med Mohamad Al-Bacha afsted til VM i 2016 som coach, hvor de vandt verdensmesterskabet til Danmark og sidenhen har etableret sig som en topspiller på verdensplan.
Hassan har dermed igennem de seneste 4 år samlet en enorm erfaring inden for FIFA, og er nu klar til at dele ud af sine erfaringer til sine elever og dermed være med til at gøre dem til de kommende FIFA-superstjerner. Hassans gamernavn er ‘’HassanPlayer’’.

Sine Holmstrup

Sundhedscoach

Sine har en kandidat i human ernæring og er ansvarlig for at undervise eleverne om både kostvaner og gode sundhedsvaner. Du kan læse mere om Sine på hendes hjemmeside.

Mikkel Christensen

Fysisk træning

Mikkel har læst idræt på Københavns Universitet og varetager til dagligt idrætsundervisningen på KPG.

Janus Christensen

Fysisk træning

Janus har læst idræt på Københavns Universitet og varetager til dagligt idrætsundervisningen på KPG.

Henrik Selch

Mentaltræner

Henrik underviser til dagligt i samfundsfag og psykologi på KPG. Henrik har dog også en uddannelse som psykoterapeut og coach. Foruden sin teoretiske viden har Henrik i snart 20 år været mentaltræner og coach for elitesportsudøvere på højeste niveau. Derudover har Henrik i en årrække været sportspsykologisk konsulent hos Danmarks Idrætsforbund og Dansk Boldspil Union.

Vores udstyr til CS:GO er købt hos