På Københavns Private Gymnasium, KPG, udbyder vi fra skoleåret 2017, som noget helt nyt, også en HF uddannelsesmulighed for unge og unge voksne.

Vi har længe glædet os til at kunne præsentere den nye uddannelsesmulighed i første omgang for nuværende elever, forældre og andre interesserede med forbindelse til KPG.

Vi inviterer derfor jer alle til ÅBENT HUS informationsaften på KPG i Præstøgade 17, København Ø. KPG er beliggende 5 minutters gang fra Nordhavn Station.

Tid og sted er onsdag d. 14.12 kl. 17.00 – 18.30 i Study Hall på KPG.

Her har I mulighed for at høre nærmere om de nye 5 spændende HF Linjer (Uniform, Innovation, Pædagogik og Sundhed, Classic og Esport) møde styregruppen for HF, ledelsen og lærere og – ikke mindst – nuværende elever. Vi går også en tur i huset, så I kan få et indtryk af stedet og stemningen.

Det er åbent hus, så I skal bare møde op – og I er naturligvis meget velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med.

Hold også øje med vores hjemmeside – www.kpgym.dk og vores facebookside. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte skolen.

Mvh.

HF Styregruppen