Klatretur

Klatretur med Idræt B

Besøg af instruktør

3.x, 2.x og 2. y har haft besøg af instruktøren til den prisbelønnede, danske dokumentarfilm “The War Show” (Venner i krig). Besøget var afslutningen på et interessant forløb om dokumentarfilm.

Dansens dag

1.g’erne samt 2.v har været på Institut for Idræt på KU, i forbindelse med dansens dag.

1.z på DTU

Torsdag den 28/2 var 1.z på DTU og bygge vindmøller og afprøve dem i en vindtunnel. Herunder hørte vi også et foredrag om den geometriske omverden.

Uddannelsesmesse 2019

Tusind tak til alle alumner, der havde tid til at lægge vejen forbi KPG og inspirere nuværende elever til uddannelsesmessen.

Uddannelsesmesse 2019

Den 1. marts afholdte vi uddannelsesmesse med over 30 uddannelser, hvor nuværende elever kan møde dimittender og høre om, hvor de studerer nu og dermed få et indblik i, hvilke mulige uddannelser der ligger efter gymnasiet.

Partnerskabsdag

KPGs Partnerskabsdag på Københavns Rådhus med elevrådet, hvor vi blev budt velkommen af Sundhedsborgmesteren. Partnerskabsdagen havde fokus på skolernes arbejde med trivsel. Hertil fik vi også smagt på rådhuspandekager.

Besøg af digter

3.x har fået besøg af digteren Jesus Almodovar fra Baggaardsbaroner som afslutning på danskforløb om ekspressionisme

Skitur til Vallåsen

Idræt B-niveau’s skitur til Vallåsen i starten af februar.

Gymnasie Futsal

KPG’s deltagelse ved den årlige Gymnasie Futsal turnering.

Vi taber desværre begge kampe i aftens @Dust2dk 1. Division. Vi vender stærkt tilbage i næste uge 💪

Så vandt vi vores 5. runde af #dust2 skoleligaen og det blev 16-5 mod Billeshave Efterskole i #Dust2 Skoleligaen 🙂 very nice and very ez

Load More...